Активни педагози – преди и сега

За седма поредна година по повод 1-ви ноември – деня на народните будители  се проведе церемонията по връчване на наградата на РУО-Сливен „Софроний Врачански“. Целта е да се удостоят с признание, да се поощрят, както и да се популяризират личности, които със своя висок професионализъм, граждански принос, талант и значими постижения са допринесли за запазването на националния дух и стремеж към напредък чрез наука и култура.

В категория „Активни педагози – преди и сега – за цялостен принос и дългогодишна дейност в областта на образованието“ с грамота бе отличена г-жа Диана Стефанова - дългогодишен учител по БЕЛ и класен ръководител в СУ „Христо Ботев“, извела с любов по пътя на образованието и любовта към родния език и литературата поколения новозагорски деца.

Поздравления от целия педагогически екип на училището за заслужената награда. Пожелаваме й здраве и вдъхновение за новите предизвикателства, които й предстоят. Сигурни сме, че ще остане трайно свързана с родното училище и просветата.