15 септември 2017 година

           Eто че отново дойде 15-ти септември!  Училището  се пробуди от летния си сън и дворът се изпълни с детска  глъч, усмивки и цветя за  откриването на новата учебна година.
          Химнът на Република България и посрещането на училищното знаме придадоха тържественост на събитието, а изпълненията на Ели, Пламена и Деница от 6 клас, както и разговорът между дванайсетокласничката Мериан и първолаците Христо и Деница ни  напомниха, че училището е преди всичко територия на младостта и дръзновението. Водещи на програмата бяха Надя, Даниела и Мартин от 10 клас.
         Госпожа Няголова   даде начало на учебната година с пожелание  тя да бъде  спорна и успешна както за ученици, така и за  учители. Тя благодари за доверието и подкрепата на родителите, избрали за децата си най-престижното  училище в града.
         Официални гости на тържеството бяха г-н Георги Николов - председател на Общински съвет – Нова Загора, г-жа Светла Стоянова -  заместник - кмет на община Нова Загора, представители на Училищното настоятелсво, Обществения съвет и Ротари клуб. Множество родители, възпитаници и учители, работили в СУ „Христо Ботев“, също споделиха празника ни.
        По плисната за здраве и успех от г-жа Няголова вода, първи преминаха любопитнте първолачета, изпратени от умилените баби, мами и татковци!
        На добър път към знанието, мили момичета и момчета!

151.jpg 152.jpg 153.jpg 154.jpg 155.jpg 156.jpg 157.jpg 158.jpg 159.jpg 160.jpg 161.jpg 162.jpg 163.jpg 164.jpg