СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ

   Талантливите художници от КЛУБ“ПАЛИТРА“!   
     На02.05.2018г. в сградата  ОШИ “Илия Аврамов“  бяха наградени участниците в    конкурса за ученическа рисунка на тема:          „СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“   ,организиран от Читалище“Д.П.Сивков“ и ОШИ“Илия Аврамов“.В малката ,но препълнена зала   с деца от 6 до 18г. председателят на журито  г-н Атанас Зоев ,г-жа Антония Спасова,  г-н Г.Николов,  отдел „Култура и образование „към общината в присъствието на много родители , учители и гости  награди участниците в конкурса.                                                                                              
Първо място  в конкурса  с ГРАМОТА и предметни награди за Вяра Пламенова Петрова   от 6 „а“клас  за рисунката си „Космическо детство“ , Второ място с Грамота  и предметни награди  за Славена Боянова Ботева от 5“в“клас „Човекът и Космоса“, трето място с Грамота и предметни награди за Даниел Пенев Гочев от 5 „а „ клас  , “Възрожденка къща“ и поощрителна награда с Грамота и   предметни награди за Кристина Динкова Иванова   от 6 „а“клас    и още 17 грамоти за участие на СУ“Христо Ботев“ град Нова Загора .                                                                                   
Честито на младите  художници  с ръководител   Красимирка Стойкова  ,да пожелаем да умеят да виждат    красотата и    продължават да творят!                                                                        

 

IMG_3727.jpg IMG_3734.jpg IMG_3735.jpg