Първи сме в списъка на излъчените печеливши в новата инициатива на ДИУУ – гр. София Pro Bono обучение

           Педагогическият ни екип е първи в списъка (от общо три училища в страната) на излъчените печеливши в новата инициатива на ДИУУ – гр. София - Обучение Pro Bono, която е в името на добрата и предвидима квалификация на педагогическите кадри (безплатно тридневно обучение за целия педагогически екип на училището по избрана/и тема/и за 2011 г.).
         Процедурата  включваше:
         •    първо условие - училището да желае да ползва образователно-квалификационна услуга на Департамента за целия си педагогически екип по избрана/и тема/и през 2011 г.;
         •    второ условие  - училището да е било институционален потребител на образователно-квалификационни услуги на Департамента през трите календарни 2008, 2009 и 2010 г. последователно.
         Спечелилите Pro Bono обучение училища бяха  обявени на тържествена церемония по връчване на наградите на победителите в осмото издание на конкурса на ДИУУ за образователно-програмни продукти и представянето на стипендианта на Департамента, която се състоя на 7 февруари, понеделник, от 12 часа. По време на церемонията осъществихме конферентна скайп връзка. Педагогическият ни екип беше поздравен от директора на ДИУУ проф. д-р Мариана Стефанова и други присъстващи.