Благотворителна инициатива

     Учениците от 11 „б“ клас при СУ „Христо Ботев“  с голямо удоволствие приеха възложената задача от г-жа Ралица Василев - преподавател по гражданско образование, да съставят проект  с благотворителна цел. Те решиха да организират акция за събиране на средства в помощ на Стилиян Илиев – техен връстник, пострадал при катастрофа.

    Учениците организираха волейболен турнир, който се проведе в  спортна зала „МЛАДОСТ“ от 06.02 до 10.02.2023 год. включително. От продажбата на билети се събраха  4.500 лв.

    Благотворителната инициатива разшири своя обхват, като в нея взеха участие и ученици от СУ „Иван Вазов“ и ПГТТ „Атанас Димитров“. В проекта се включи и Община Нова Загора.

    Благодарим на инициаторите от 11 „б“ клас и участниците в това добро дело, с което разбрахме, ча нашите възпитаници имат благородни сърца, че са всеотдайни и организирани млади хора, на които един ден ще разчитаме и ние.

     Благодарим и на Евгени Кожухаров, Стоян Танев, Виктория Димитрова и Ивелина Колева, които активно работиха за осъществяването на тази кауза, за добро дело към едно младо и лъчезарно момче.