Приключи училищният конкурс "Моят Великден"

Великден, един от най-големите християнски празници, всяка година озарява дома на българското семейство. Празникът предвещава идването на пролетта, новото, по-добро начало за всеки от нас. Именно тези положителни емоции са изразили и участниците в конкурса „Моят Великден“.

Общият брой на произведенията е 24, разделени са в три категории: „Изобразително изкуство“, „Литература“, „Мултимедиен продукт“. В конкурса взеха участие 21 ученици, които бяха разпределени в три възрастови групи. Във всяка от тях са отличени най-добрите:

Категория „Изобразително изкуство“

Категория „Литература“

Категория „Мултимедиен продукт

Прекрасните рисунки, изделия, съчинения, стихотворения, видеоклипове и презентации бяха обективно оценени от комисия в състав: Милена Милкова – заместник-директор, учител по информационни технологии, Севда Желязкова – педагогически съветник, Светлана Личева – учител по изобразително изкуство, Михаела Михайлова – учител по български език и литература, Стефан Коев – учител в ГЦОУД.

Ученици, благодарим за участието и за слънчевото настроение, което предизвикахте, въпреки трудностите, с които се срещаме заедно в момента. Великден е емоция, Великден е светлина. Пазете я в себе си и не спирайте да създавате красиви творения!