Поредно признание за успеха на Габриела Христова

На 09.04.2022 г. Ротари клуб - Нова Загора отбеляза своя 20-годишен рожден ден. На пролетните балове, които организацията традиционно провежда, се връчва стипендия на ученик, който е постигнал забележителен успех. Тази година стипендията бе връчена лично от президента на клуба г-н Пламен Прокопиев на ученичката от VI клас на СУ “Христо Ботев“ Габриела Христова за големия успех, който тя постигна – първо място на националния етап на състезанието „Ключът на музиката“. Пожелаваме на Габриела да използва средствата за развитие на своя талант и очакваме следващите й успехи.

В националния кръг на състезанието участваха още две ученички от СУ „Христо Ботев“. Венета Георгиева Георгиева се класира на трето място, а Ралица Кирчева е на 25 място.

За своето класиране Габриела и Венета получиха почетен знак и грамоти от МОН, които им връчи директорът на училището г-жа Бойка Няголова.

Ръководството на училището и целият педагогически колектив се гордеят с постиженията на талантливите ученички и тяхната учителка по музика – г-жа Мариела Христова-Манолова. Поздравяваме родителите на момичетата за това, че насърчават образователните успехи на своите деца и им благодарим, че са се доверили на СУ „Христо Ботев“ за тяхното образование.