КЛУБ „ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ“

Във връзка с тематичния план на клубХристиянски ценности“, разделЕсенни християнски празници“, едно от заниманията се проведе в храм „Света Петка, в навечерието на празника Архангеловден.

Учениците от клуб „Християнски ценностисами изработиха картички - покани за своите родители. С тях ги поканихме, заедно да посетим Благотворителен Рождественски концерт в храм "Свето Успение Богородично" гр. Нова Загора, в който и ние взехме скромно участие заедно с възпитаниците на Школа по изкуствата"Илия Аврамов". Вечерта беше прекрасна - ангелските гласове и стиховете за прослава на Рождеството сътвориха магия. Всички си пожелахме Тихата и Свята нощ да ни озари с чудото на вярата, надеждата, обичта и сбъдването на молитвите.

Последното за 2019 година занимание на клубХристиянски ценности“ беше емоционално и заредено с очакване... Очакване на ваканцията, празниците, подаръците. Децата  получиха част от тях - Рождествен брой на списанието Малки слънчогледи(2019), което съдържа 40 страници с интересни игри, викторини, икони, стихове и други забавни задачи за децата.

Разиграхме заедно коледарски обичай и отново си припомнихме историята за Рождество Христово. Почерпихме се и с вкусни шоколадови ангелчета и си пожелахме страхотна ваканция и весели празници.

 

РЪКОВОДИТЕЛ: Ирена Мирчева